Bänkpapper Guide

Britspapper i PP

Jämförelsepris om 2,9 kr per st för 195 x 60 cm britspapper är branschens billigaste bänkpapper i nonwoven. Polypropen, som PP betyder, är det vanligaste materialvalet för bänkpapper.

Britspapper

Bänkpapper i miljövänlig viskos

Jämförelsepris om 4,25 kr per st för 195 x 60 cm på vårt lyxigaste bänkpapper i miljövänligt viskos. Vi har även varumärket Viscosoft, men de är tyvärr dyrare i stycketspris med anledning av att man får betala en del för varumärket som sådant.

Vi kan därför erbjuda vårt lyxigaste bänkpapper till ett lägre pris trots att det är 35 gram tjockt jämfört med 25 gram på alla våra övriga bänkpapper. 20-25 gram är ungefär det som är vanligast i branschen.

Eftersom viskos är miljövänligare än polypropen tror vi att det är framtiden. Viskos som råvara är tyvärr fortfarande dyrare än polypropen, så för att skapa ytterligare valuta för pengarna har vi valt att göra vår viskos till marknadens lyxigaste alternativ.

Bänkpapper Viskos

Kvalitet nonwoven

Vi har alltid kvaliteten nonwoven i våra bänkpapper för att undvika att det prasslar eller går sönder lätt. Nonwoven är dessutom behagligare och mjukare att ligga på än alternativ som kan liknas mer vid bakplåtspapper i känsla. 

Storlek

Alla sorters bänkpapper finns i valmöjligheten 60 cm bredd, och därtill har vi möjlighet till att välja 50 cm eller 80 cm på vissa sorter. Alla bänkpapper är 195 cm långa.

Färdiga ark - perforering

Bänkpappren är alltid perforerade eller helt färdigskurna som ark så det är lätt att ta nästa utan behov av skärverktyg.

 

Bänkpapper för massagebänken

 

Färger

Alla varianter finns i vitt, men vissa även i blått och grönt

Bänkpapper Massage

Krysshål

Möjlighet att välja med färdiga krysshål så man sparar tid mellan behandlingarna på att göra hål på egen hand för ansiktet. Detta finns tyvärr inte som valmöjlighet för våra lyxigaste bänkpapper i viskos eftersom de är för mjuka för den industriella krysshåls-skärmaskinen. 

Britspapper krysshål

Bänkpapper enbart för ansikte

Renodlat utbud av bänkpapper för specifikt ansikte med förberett krysshål så man inte behöver köpa fullstora ark för alla sorters behandlingar, vilket sparar pengar och miljö

Bänkpapper ansikte